fbpx

Academy

Een echte financial is nooit uitgeleerd. Daarom investeren wij veel in onze mensen, maar trainen we ook de medewerkers van onze opdrachtgevers. Binnen de Staan Academy werken we interactief en praktijkgericht, met uitstekende docenten. Ook zijn onze opleidingen goed te combineren met een fulltimebaan.

Officiële CMA opleider

De CMA titel is de sleutel tot een groter carrière potentieel, nationaal én internationaal. Behaal je CMA en laat daarmee zien dat je de complexe wereld van business control & financial management meester bent, met vaardigheden die essentieel zijn in de wereld van vandaag. CMA’s behalen hun accreditering door werkervaring, een uitgebreid, tweedelig examen en continue ontwikkeling.

Staan Academy is geaccrediteerd door het ‘Institute of Management Accountants’ (IMA), de internationale associatie van accountants en financiële professionals. Daarnaast is Staan ook een partner van Wiley, uitgever van de opleidingsmaterialen die goedgekeurd zijn door de IMA.

Klaar voor de toekomst

AI, oftewel ‘Artificial Intelligence’, zorgt al voor veranderingen in bedrijfsprocessen. Met CMA heb je een stapje voor op wat de toekomst ons nog meer zal brengen. Volgens Forbes zal AI zich vooral richten op de administratieve rol van het verzamelen en categoriseren van data voor accountancy professionals, waardoor het interpreteren van deze data een steeds prominentere rol gaat spelen binnen finance & control. CMA speelt hierop in en leidt op tot de accountant van de toekomst.

Meld je vandaag nog aan!

Onze volgende opleiding gaat in augustus 2019 van start. Er zijn maar een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij en meld je aan voor dit fantastische programma dat volledig is aangepast aan de behoeften van de werkende financial.

Door het beperken van klassikale college’s tot een interactieve sessie eens per maand, waarbij er wordt gecommuniceerd in het Engels, is deze opleiding geschikt voor werkende professionals uit binnen- en buitenland.

Ga voor meer informatie naar Staan Academy.

Enthousiast geworden? Reserveer dan nu één van de twintig plaatsen!

Schrijf je in

Inschrijven

Vacatures