fbpx

Interim IT Professionals

Onze interim professionals staan er direct. Ze houden van verantwoordelijkheid, zijn daadkrachtig en werken op hoog niveau.

Data

Wij zijn een gespecialiseerd partner op het gebied van data en helpen je om grote hoeveelheden data snel, effectief en accuraat inzichtelijk te krijgen.

Het effectief inzichtelijk krijgen van data

‘Big Data’ is een term die je geregeld voorbij hoort komen. Het belang van data wordt dan ook alsmaar groter. Organisaties krijgen steeds meer data tot hun beschikking vanuit verschillende bronnen en systemen. Het omzetten van deze data naar bruikbare informatie voor de organisatie kan een grote uitdaging zijn. Het is essentieel om de grote hoeveelheden data op de juiste manier te structureren. Zo moeten verschillende data en databronnen vergelijkbare definities hebben en moeten systemen op basis van common data dictionaires met elkaar kunnen spreken.

De organisaties die op dit moment al in staat zijn om hun data op de juiste manier te organiseren en inzichtelijk te maken, lopen voorop. Het snel, effectief en accuraat inzichtelijk maken van data zorgt namelijk voor lagere kosten, hogere winsten en concurrentievoordelen. Wil jij ook een organisatie zijn die vooroploopt? Bij Standit hebben wij ruime ervaring met het organiseren en inzichtelijk maken van grote hoeveelheden data. Wij helpen jouw organisatie dan ook graag met deze uitdaging.

Wil je meer weten over het organiseren en inzichtelijk krijgen van data? Of ben jij een IT- of Data-professional en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij komen graag met je in gesprek! Bel ons op (020) 303 87 87.

Inschrijven

Vacatures