fbpx

Business Intelligence

Hoe vind je hoger opgeleid, gedegen IT-personeel? Gemotiveerde en trouwe mensen die echt passen binnen jouw team? Die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen? Die altijd willen bijleren en hun kennis delen met hun collega’s? Standit scheidt voor jou het kaf van het koren.

Business Intelligence

Standit is de ultieme partner op het gebied van Business Intelligence. Wij helpen je graag met de operationele en strategische uitdagingen binnen jouw organisatie.

Data omzetten naar bruikbare inzichten

Een van de grootste uitdagingen binnen Business Intelligence is het omzetten van data naar bruikbare inzichten voor de organisatie. Om dit te doen heb je veel specifieke kennis nodig, die niet altijd beschikbaar is binnen een bedrijf. Zo is het belangrijk om te weten hoe je de data vertaalt naar informatie vanuit een business perspectief, maar ook hoe je deze presenteert en inzichtelijk maakt voor de gebruiker. Daarnaast is de data waaruit informatie verkregen kan worden niet altijd direct beschikbaar. Bijvoorbeeld omdat de data niet meteen toegankelijk is of omdat de data ‘verstopt’ zit in de organisatie.

Met onze Business Intelligence specialisten bieden wij hiervoor een oplossing. Onze specialisten bieden ondersteuning door te zorgen voor het verzamelen van de data vanuit verschillende systemen en vervolgens het aanbieden van tools om de data inzichtelijk te maken. Door het inzichtelijk maken van de data kunnen er uiteindelijk betere beslissingen worden gemaakt binnen de organisatie.

Voor verschillende organisaties hebben wij deze taak al mogen oppakken. Het is een uitdaging die bij steeds meer bedrijven speelt. Om belangrijke beslissingen te nemen, is het hebben van actuele en betrouwbare informatie onmisbaar. Een BI-oplossing helpt hierbij.

Wil je meer weten over zo’n oplossing voor een traject binnen jouw organisatie? Of ben jij een IT- of Data-professional en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij komen graag met je in gesprek! Bel ons op (020) 303 87 87.

Inschrijven

Vacatures